Week van de Stenen Winkel

ComfortCompany_Weekvandestenenwinkel

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. En daar doen wij bij Comfort Company aan mee. Zo vieren we samen met onze klanten dat de deuren van onze winkel open staan.

Tijdens Week van de Stenen Winkel van maandag 8 mei tot en met zaterdag 13 mei, telkens van 10u tot 18u krijg je bij Comfort Company een totaalbeleving.

Je komt er te weten welk bed bij jou past. Je ervaart onze top-kwaliteit. Daarnaast kan je persoonlijk al jouw vragen stellen. En natuurlijk profiteer je van talrijke gelegenheidsacties

Hoe jij lokale Stenen Winkels steunt
Doe van 8 tot en met 14 mei 2023 het volgende…
  • Koop in de week van 8 tot en met 14 mei 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren.
  • Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
  • Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen op deze pagina en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

 

Kom helemaal vrijblijvend een bezoekje brengen in onze showroom tijdens Week van de Stenen Winkel.

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen