Ontdek het comfort en gemak van een waterbed op proef

Wacht niet langer en ervaar de voordelen van een waterbed zelf. 

Ben je op zoek naar ultiem slaapcomfort en wil je het gemak van een waterbed ervaren? Dan hebben wij het perfecte waterbed voor jou samengesteld! Ons waterbed is ontworpen met jouw comfort in gedachten, terwijl we het uiterlijk neutraal en de prijs bescheiden hebben gehouden. En het beste van alles? Je kunt het waterbed nu op proef uitproberen!

Boxspring 22cm dikte met strak oversized bedhoofd

Ons waterbed heeft een royaal formaat van 180 cm breed en 210 of 220 cm lang, zodat je alle ruimte hebt om heerlijk te ontspannen. Het is voorzien van twee aparte watermatrassen, waardoor je niet gestoord wordt wanneer je partner zich omdraait of later in bed komt liggen. Elk van jullie heeft een eigen klimatisatie unit met een aparte thermostaat, zodat jullie individueel de ideale temperatuur van jullie matras kunnen instellen.

Om de temperatuur gescheiden te houden, hebben we isolatie tussen de matrassen aangebracht. Deze isolatie is gemaakt van een soepel materiaal dat je niet voelt wanneer je in bed ligt, en je kunt het eenvoudig wassen in je eigen wasmachine.

Ons waterbed is uitgerust met een geavanceerd stabilisatiesysteem in beide matrassen, waardoor je kunt genieten van een stabiele en rustige nachtrust. Bovendien hebben we een 2 cm dikke bodemisolatie toegevoegd om het energieverbruik nog verder te verlagen.

De matrashoes, die wij ook wel ‘de tijk’ noemen, is volledig afritsbaar en kan worden gewassen in je eigen wasmachine. We hebben het bovendeel van de hoes voorzien van een handige rits in het midden, waardoor het wasbare gedeelte zo compact wordt dat het probleemloos in elke gangbare wasmachine past. Deze tijken zijn wasbaar op 60°C en zorgen ervoor dat alle huisstofmijten in het bed morsdood zijn. Een hygiënischer slaapsysteem dan dit bestaat niet!

Comfort Company Puurs gratis waterbed testen

Om het onderhoud van het waterbed verder te vereenvoudigen, leveren we een topliner mee. Daarnaast is het bed zo geconstrueerd dat het lang meegaat en eenvoudig op te maken is. Het duurzame onderstel is uitgevoerd in zwart melamine, waardoor het perfect opgaat in elke omgeving. De sierboord wordt standaard uitgevoerd in zwart kunstleder, maar kan indien gewenst ook in andere stoffen en kleuren worden geleverd.

En het beste nieuws? Wij komen dit waterbed gratis bij jou thuis installeren! Zo kun je zonder enige verplichting het comfort en de voordelen van een waterbed op proef ervaren. Wacht niet langer en ontdek zelf de heerlijke nachtrust die ons waterbed te bieden heeft!

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om jouw waterbed op proef te reserveren. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in de wereld van ultiem slaapcomfort!

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

Stap 1. Jij geeft aan dat je een waterbed op proef wil laten installeren.
Dat kan telefonisch, via mail of bij een bezoek aan onze winkel.

Stap 2. Wij komen bij jou langs om te kijken waar het waterbed moet komen te staan.

Stap 3. Indien mogelijk wordt er een overeenkomst opgemaakt.

Stap 4. Er wordt een moment van plaatsing afgesproken.

Stap 5. Op de afgesproken dag komen wij het waterbed installeren.

Stap 6. Na 1 maand, beslissen jullie of het waterbed al dan niet mag blijven staan.

Stap 7. Indien het waterbed blijft staan, betalen jullie de factuur via overschrijving. Zoniet komen wij het waterbed terug ophalen.

Voordelen

Eerlijke prijs

Uitmuntende service

Innovatief product

Unieke oplossingen

Op zoek naar een kwalitatieve nachtrust?

Kom onze waterbedden uittesten.

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen