Waarom je waterbed regelmatig conditioner nodig heeft

Jouw waterbed is een prachtige investering in jezelf en je welzijn. Daarom is het belangrijk om jouw bed met dezelfde zorgen te behandelen als het jou behandelt. Hoorde je bij je aankoop dat je regelmatig waterbed conditioner moet toevoegen? Neem dit ter harte. Het is absoluut noodzakelijk voor iedereen die zijn waterbed en slaapervaring serieus neemt. We leggen je graag uit waarom je waterbed regelmatig conditioner nodig heeft.

Geen algen, het water van je waterbed blijft altijd fris

Bedenk dat in je waterbed tussen de 500 en 800 liter water zit. Water dat stil staat in een afgesloten zone. Die dan nog eens verwarmd wordt. Kan je je al voorstellen hoe dit er na verloop van tijd gaat uitzien? Zonder conditioner wordt dit stilstaande water een broedplaats voor algen en produceert het ongewenste geuren. Met conditioner blijft je slaapomgeving altijd zuiver en uitnodigend.

Blijvende optimale stabiliteit en ondersteuning van je waterbed

Ook als is je waterbed netjes afgesloten, toch komt er op de duur lucht in. Luchtbellen in het water veroorzaken een onstabiele matras en verminderen je slaapcomfort. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De oplossing? Gebruik de conditioner. Die verwijdert de luchtbellen, zodat je matras je altijd de perfecte ondersteuning biedt.

Verleng de levensduur van je waterbed

De waterbed conditioner reinigt niet alleen het water. Dit product voedt en beschermt ook het vinyl van je bed. Het voorkomt kalkaanslag, minimaliseert de kans op lekkages en zorgt ervoor dat je matras nooit stug aanvoelt.

Behoud de garantie op je waterbed

Sommige waterbedfabrikanten vereisen het gebruik van conditioner voor hun garantie. Neem dus geen risico. Geef je bed de zorg die het nodig heeft.

Handel direct!

Wacht niet langer en voeg elke zes maanden een flesje waterbed conditioner toe aan je bed. Merk je een onaangename geur? Handel direct en voeg meer toe. Er zijn zowel chemische als biologische conditioners beschikbaar. Een fluitje van een cent, want deze verzorgingskuur duurt amper een minuut. Je lost je lakens, ritst de matras open, doet de dop open en giet de conditioner in het water. Even snel weer dicht doen en de klus is geklaard.

Denk er bovendien ook aan om regelmatig lucht uit je waterbed te verwijderen. In het ideale geval elke zes tot acht weken. Dit zorgt voor een consistente ondersteuning, elke nacht weer.

Je investering in een waterbed is groot. Bescherm deze investering en zorg voor de beste slaapervaring die mogelijk is. Gebruik waterbed conditioner en sta elke ochtend als herboren terug op.

 

Kom langs bij Comfort Company voor de juiste producten en professioneel advies.

 

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen