Stretch-Top watermatrassen van Stretch-Top waterbedden.

Stretch-Top Waterbeds was tot 2018 een waterbeddenmerk de Belgische waterbeddenfabrikant TTI. Als grootste internationale speler op gebied van waterbedden heeft T.T.I. uiteraard zijn stempel gedrukt op de waterbeddenmarkt. Tijdens hun hoogtepunt werkten meer dan 200 mensen in Bree dagelijks aan de productie waterbedden en watermatrassen die internationaal verscheept werden.

Hun hoofdmerk was Stretch Top Waterbedden. En de watermatrassen die hierbij gebruikt werden waren dan ook Stretch Top watermatrassen. Stretch-Top Watermatrassen werden dan ook gekenmerkt door hun paarse kleur. Veelal hadden de Stretch Top Watermatrassen een diagonaal rekpatroon. Ook de hoeken van Stretch Top watermatrassen werden speciaal geconstrueerd in de fabrieken in Bree. De inlassing van de vuldoppen bleek de zwakke schakel in de ganse productie van Stretch Top watermatrassen. Die gaven dikwijls hun geest na een paar jaren. Slechts een aantal specialisten in België hadden de kunst en de middelen om een vuldop te vervangen in een bestaande en met water gevulde watermatras. Bij Comfort Company hebben wij die kennis en de middelen in huis om dat te doen. Bij ons hoeft, in de meeste gevallen, de watermatras dus niet in zijn geheel vervangen te worden. Enkel de vulmond wordt ter plaatse vervangen.

Eind 2018 viel het doek over het bedrijf T.T.I. en hield het merk Stretch-Top waterbeds op te bestaan.
T.T.I. produceerde vrijwel alle onderdelen voor de waterbedden in hun bedrijf. Dat maakt dat het niet altijd eenvoudig is om vervangende onderdelen te vinden voor de Stretch Top Waterbedden.

Als voormalig Premiumdealer van Stretch-Top waterbeds kennen wij hun assortiment door en door.
Sinds 1995 doen wij immers bijna uitsluitend waterbedden. Bij Comfort Company in Puurs hebben wij nagenoeg bijna alle vervangonderdelen voor een Stretch Top waterbed !

zoals bijvoorbeeld

  • Een nieuwe liner voor een Stretch-Top waterbed. (liner = beschermende kuip van folie gemaakt die eventueel lekwater moet opvangen);
  • Een nieuwe verwarming voor het Stretch Top waterbed;
  • Een nieuwe tijk voor een Stretch Top waterbed (tijk = het dikke omhulsel in matrasstof al dan niet met ritsen);
  • Een nieuwe sokkel voor een Stretch Top waterbed, al dan niet met schuifladen;
  • Een nieuwe watermatras voor een Stretch-Top waterbed. Hardside, softside, rechte boorden, schuine boorden… Bij Comfort Company kan het allemaal;
  • Aangepaste onderhoudsproducten voor een Stretch-Top watermatras. Doordat Stretch Top watermatrassen veelal vrij sterk gestabiliseerd waren, kunnen de meeste conditioners hiervoor niet gebruikt worden omdat hun werking en concentratie ontoereikend is. De conditioners die wij gebruiken, namelijk die van Ergo Top, zijn hiervoor wél geschikt. (Contacteer ons en wij sturen ze jou per post met een bijgevoegde factuur)

 

Wens je jouw Stretch-Top waterbed te renoveren met nieuwe onderdelen, of ben je toe aan een vervanging van een Stretch-Top watermatras? Neem dan contact op met ons.

Wij komen dan bij jou thuis langs om alles op te meten en om een bestek op te maken voor de vervanging van de desbetreffende onderdelen.

Kimberly, Andrew of Luc helpen je graag verder.

Health Mate Puurs

Stretch-Top waterbed met Stretch Top watermatras.

Diagonaal rekpatroon van een Stretch Top Watermatras gemaakt uit 4D-vinyl.

Eén van de mooie ontwerpen van T.T.I. designers, in dit geval met een Stretch-Top watermatras.

Een tijk van een softside waterbed van Stretch Top

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen