Ervaar je problemen met slapen?

Ervaar je problemen met slapen? Ontdek hoe onze watermatrassen, recuperatiebedden en infraroodcabines kunnen bijdragen aan een goede nachtrust.

Specialist in maximale recuperatie bij 'slechte slapers'

Slecht slapen beu? Als je moeite hebt met slapen, kan een waterbed misschien de oplossing zijn. Slecht slapen kan een grote impact hebben op je slaapkwaliteit. Volgens de slaapwetenschap wordt 50% van de slaapkwaliteit beïnvloed door het bed waarin je slaapt. Daarom kan een nieuw bed, speciaal aangepast aan jouw behoeften, wonderen verrichten.

Standaard waterbed met inspringende standaard sokkel

Waterbed

Slecht slapen kan een grote invloed hebben op onze algehele slaapkwaliteit en ons dagelijks functioneren. Daarom is het belangrijk om een slaapomgeving te creëren die bevorderlijk is voor een goede nachtrust. Een waterbed kan hierbij helpen.

Mensen die in een waterbed slapen ervaren vaak een betere nachtrust. Het drukvrije liggen en de aangename temperatuur zorgen voor een slaapboost. Als je slecht slaapt, overweeg dan de voordelen van een waterbed voor een verbeterde slaapkwaliteit en een comfortabele nachtrust.

Meer info
Recupa met dieperliggende sokkel met leuk hoofdbord

Recupa

Ben je al bekend met ons paradepaardje, de Recupa? Zoals de naam al aangeeft, is het het beste bed om te herstellen. Voor mensen die slecht slapen, biedt de Recupa dezelfde voordelen als een waterbed, maar met een extraatje:

Het heeft een op maat gemaakt boxspringmatras in combinatie met een toplaag van vloeibare gel. Hierdoor voelt het bed een beetje als slapen op water, maar het omdraaien en in- en uitstappen gaat gemakkelijker dan bij een traditioneel waterbed. Ideaal voor mensen met rugproblemen.

Meer info
boxspring elektrisch versteldbaar met strak bedhoofd

Boxspring

Er zijn verschillende maten en uitvoeringen van boxsprings beschikbaar. De dikte en afwerking variëren per model.

De kwaliteit van je slaap, inclusief hoe snel je in slaap valt en hoe goed je doorslaapt, hangt af van het type matras waarop je ligt. Het is daarom belangrijk om goed advies te krijgen bij het kiezen van een boxspring.

Wil jij ook uitgerust wakker worden en vol energie aan een nieuwe dag beginnen? Dit kan alleen als je snel in slaap valt en lange periodes ononderbroken slaapt. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe boxspring

Meer info
bed-comfort-company

Standaard matras

Zelfs op een standaard matras kun je goed herstellen als je snel in slaap valt en lange periodes doorslaapt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je op een matras ligt die zich aan je lichaam aanpast.

Wanneer je lichaam zich comfortabel voelt, hoef je niet voortdurend te draaien en te zoeken naar de juiste slaaphouding. Dit resulteert in sneller in slaap vallen en ononderbroken slapen gedurende langere tijd.

Laat je omarmen door een matras die perfect bij jou past en geniet binnen de kortste keren van een heerlijke nachtrust.

Meer info
binnenkant sauna met zwartharige dame die aan het rusten is

Infraroodcabine

Laat een slechte dag achter je en geniet van de helende warmte van een infraroodcabine. De stralingswarmte zorgt voor een transformatie, waarbij jouw lichaam opwarmt in plaats van de omgeving. Dit maakt het onderscheid met een traditionele sauna.

Laat al je zorgen achter in de cabine en val na een verfrissende douche als een roosje in slaap. Vergeet die vervelende dag en geef jezelf de ontspanning die je verdient.
Ervaar de weldaad van een infraroodcabine en geniet van een goede nachtrust.

Meer info
3D Massagezetel rood zwart zicht schuin voor

Massagezetel

Kom weer helemaal tot jezelf na een vermoeiende dag met een ontspannende massage. Herstel jezelf zonder dat je afhankelijk bent van anderen. Met een massagezetel kies je eenvoudig het gewenste programma en laat je de rest over aan de stoel.

Het is handig om deze in huis te hebben. Recupereren wordt een fluitje van een cent. Laat de stress van de dag achter je en geniet van een moment voor jezelf. Investeer in een massagezetel en geef jezelf de welverdiende ontspanning voor een goede nachtrust.

Meer info
bed-bank-comfort-company
bed-comfort-company

Neem tijd om te recupereren

Het leven is hectisch. Onze agenda’s staan vol afspraken, we hossen van hier naar daar en onze professionele bezigheden palmen ons helemaal in.

Herkenbaar?

Ons lichaam geeft genoeg signalen, maar we luisteren er niet altijd naar.

Nemen we nog wel de tijd om te recupereren na een zware dag thuis of op het werk? Hebben we de juiste tools in huis om onze zwakke rug te ondersteunen?

Rusten, dat is de remedie.

Een goede nachtrust doet wonderen, dat weten we allemaal.
Maar dan wel in de beste omstandigheden.
Een derde van ons leven brengen we liggend in bed door.

Zorg dus voor een (water)matras die heilzaam werkt, waar je lichaam helemaal tot rust komt.
Een goede nachtrust is een van de meest essentiële dingen in het leven.

 

TOONZAAL-COMFORT-COMPANY
bed-comfort-company
relax-luc-maes-comfort-company
infraroodcabine-comfort-company

Ontspannen, dat is de boodschap.

De tijd nemen om niks te doen en toch jouw weerstand een boost te geven door de warmte van een infraroodcabine op te zoeken.

Of een massagezetel zijn werk laten doen.

2 hulpmiddelen om volledig te relaxen bij jou thuis.

Eerlijke prijs

Innovatief product

Uitmuntende service

Unieke oplossingen

Op zoek naar dé manier om te recupereren?

Kom langs in onze toonzaal.
Boek je jouw afspraak op voorhand, dan staan koffie en taart klaar voor jou.

Wat onze klanten zeggen

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen