In 2016 veranderden wij de naam ‘Hypnos waterbedden’ naar ‘Comfort Company’

In 2016 veranderden wij de naam ‘Hypnos waterbedden’ naar ‘Comfort Company’

Vóór 2016 heette Comfort Company anders. Toen waren we 20 jaar lang gekend onder de naam Hypnos waterbedden. In 2016 kwam de naamsverandering naar Comfort Company erdoor. Met dezelfde vennootschap en dezelfde eigenaar. En ook dezelfde passie en focus. Iedereen goed doen slapen, ontspannen en vooral recupereren om een gezonder leven te leiden. Ontdek hier ons verhaal en waarom Hypnos waterbedden veranderde naar Comfort Company. 

Hoe Hypnos waterbedden ontstond 

In 1995 richtten Luc Maes en Ingrid Maes Hypnos waterbedden op. Een duidelijke naam, aangezien je toen enkel voor waterbedden bij ons terecht kon. Bovendien is Hypnos de Griekse god van de slaaprust. De ideale naam om te verwerken in de bedrijfsnaam of productnaam van alles wat met slapen te maken heeft. En jawel, er kwam een kaper op de kust. Dat mag je letterlijk nemen, want aan de kust dook nog een winkel met die naam op. Aanvankelijk zagen we hier geen problemen in.  De afstand tussen de regio’s was groot genoeg. We bleven ons vooral focussen op onze eigen Hypnos waterbedden en zochten verder naar producten om mensen nog beter te helpen recupereren. 

Van Hypnos waterbedden naar Comfort Company 

Ons aanbod breidde door de jaren heen uit met vaste matrassen en boxsprings. Stuk voor stuk kwalitatieve producten om je nog beter te helpen recupereren. In 2016 werden we ook dealer van Health Mate, de perfecte aanvulling op ons aanbod. Want de infraroodcabines en massagezetels passen perfect bij de slaapkamer en bij het doel om nog beter te recupereren.  

Het werd duidelijk dat de naam Hypnos waterbedden de lading niet meer dekte. We deden veel meer dan enkel waterbedden. Het proces om van naam te veranderen was ingezet. De meest logische redenering was het deeltje waterbedden laten vallen en enkel Hypnos te gebruiken. Maar daar had die andere keten een stokje voor gestoken.  

Daarom besloten we om onze commerciële benaming, onze roepnaam, onze winkelnaam zelf te veranderen van Hypnos waterbedden naar Comfort Company. De vennootschap Hypnos bvba die we oprichtten in 1995 is nog steeds Hypnos BV. Daar is nooit iets aan veranderd.  

We zijn nu bijna 30 jaar actief in slaapcomfort en waterbedden. Het doet ons plezier dat veel van onze klanten ons nog kennen en blijven opzoeken op de naam Hypnos waterbedden. Dat bevestigt dat ons aanbod mensen echt wel helpt en bijblijft. En dat we goed bezig zijn. Net daarom willen we je laten weten dat achter Comfort Company nog steeds dezelfde gedrevenheid, passie en mensen zitten als achter Hypnos waterbedden.  

1998: Hypnos waterbedden in Eikevliet.
Juni 2012: Verhuis van Eikevliet naar Kalfort, nog steeds onder de naam Hypnos waterbedden.
2016: Herinrichting showroom bij de naamsverandering van Hypnos waterbedden naar Comfort Company.
Huidige toonzaal
Het huidige team van Comfort Company, VLNR : Andrew, Fien, Luc, Kimberly, Ward.
DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen