Herfst Opendeur

Van maandag 6 t.e.m. zaterdag 18 november nodigen we je uit voor onze Herfst Opendeur bij Comfort Company. Ruil je oude matras in en ontvang 20% korting op de aankoop van je nieuwe slaapsysteem. Bovendien dragen wij de milieuheffing. Kom langs en profiteer van dit fantastische aanbod en meer.

Ook open op zaterdag 11 en zondag 12 november

Het najaar brengt niet alleen veranderende bladeren en koeler weer met zich mee, maar ook een geweldige kans om je slaapcomfort te verbeteren! Bij Comfort Company nodigen we je van harte uit voor onze Herfst Opendeur, waar we je de kans bieden om een kwalitatief nieuw slaapsysteem te verkrijgen met een exclusieve korting.


Wat kan je verwachten tijdens onze Herfst Opendeur?

Inruilactie:
Lever je oude matras in en ontvang direct 20% korting op de aankoop van een nieuw slaapsysteem. Het beste van alles? Comfort Company neemt de milieuheffing voor haar rekening.

Uitgebreide openingstijden:
We staan voor je klaar van maandag 6/11 tot en met zaterdag 18/11, inclusief zaterdag 11/11 en zondag 12/11. Onze deuren zijn geopend van 10u ‘s ochtends tot 18u ‘s avonds.

Gastvrije ontvangst:
Bij Comfort Company geloven we in persoonlijke aandacht. Daarom verwelkomen we je met een warm onthaal, hapjes en drankjes. Bovendien kan je genieten van een gratis massage in onze comfortabele massagezetel.

Wij begrijpen dat een goede nachtrust van onschatbare waarde is en daarom willen we je helpen om de perfecte slaapoplossing te vinden. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van het ideale slaapsysteem.

Dus, kom langs tijdens onze Herfst Opendeur en investeer in de kwaliteit van je slaap. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen de perfecte nachtrust te vinden.

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen