Deze spieren zullen jouw investering in een goed bed dankbaar zijn

Ontwaak je ‘s morgens met het gevoel alsof je net uit de ring stapt na een worstelmatch? Bekijk dan eens goed welke spieren het meest van zich laten horen. Hier volgt een kijk op de spiergroepen die het meeste mopperen wanneer je matras niet de juiste ondersteuning biedt. Voel je alles al verkrampen bij het lezen van deze lijst? Dan weet je één ding zeker. Deze spieren zullen jouw investering in een goed bed dankbaar zijn.


Verwen je nekspieren met een goed bed én kussen

Deze jongens houden er een ware nek-aan-nek race op na als het om klagen gaat. Een kussen dat niet de juiste steun biedt, laat je nekspieren de volgende ochtend voelen alsof je de hele nacht plafonds hebt geschilderd. En dan moet je dag nog beginnen.

Dringend tijd voor een nieuw bed en nieuw kussen, waardoor je nekspieren tijdens de nacht volledig recupereren en als herboren terug ontwaken.

Ben je een zijslaper? Ontspan je schouderspieren met het juiste bed.

Slaap je op je zij zonder een aangepaste matras? Dan zitten je schouders ‘s morgens ongetwijfeld helemaal verkrampt. Of erger nog, de schouderpijn schudt je midden in de nacht wakker.

Gun je schouderspieren de ondersteuning die ze verdienen. Ga voor een matras die de vorm van je lichaam mee volgt en overal evenveel druk geeft. Je zal de zaligste nachtrust ooit beleven, zelfs op je zij.


Verzorg je kostbare rugspieren met de beste matras  

Rugspieren zijn zo kostbaar. Schieten die in een kramp, dan is zelfs stappen een uitdaging. Geef ze de VIP-behandeling die ze verdienen. Een bed met overal de perfecte druk. Dat heb je nodig om die rugspieren van jou te geven wat ze nodig hebben.


Laat de lumbale spieren in je onderrug ontspannen in een comfortabel bed

Noem de lumbale regio gerust de diva onder de spieren. Te veel, te weinig of de verkeerde soort steun. Je zal het gegarandeerd voelen. Ze voelen zich enkel comfortabel in een vijfsterren bed, dat de perfecte dosis steun biedt.


Alleen het beste bed houdt je heupspieren soepel

Doorheen de dag komen je heupspieren vaak onder druk te staan. Daarom doet het ook zo goed om na een lange dag te gaan liggen. Slaap je op een goede matras, dan houd je dat ontspannen gevoel aan.

Voelt je bed aan als een sportschool in plaats van een oase van rust? Dan is het echt tijd om eindelijk het bed te kopen dat je spieren ‘s nachts daadwerkelijk tot rust laat komen.

Dat vind je zeker en vast bij Comfort Company. Kom langs of maak een afspraak.

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen