Bodytone watermatrassen van bodytone waterbedden

Bodytone was tot voor een paar jaar een Belgische waterbeddenfabrikant. Zij zijn meer dan 2 decennia lang een buitenbeentje geweest is de waterbeddensector.

Zij deden veel onderzoek naar watermatrassen, waterbedden en slapen in het algemeen. Daarom kunnen we wel stellen dat Bodytone waterbedden innovatief waren en bekroond werden met allerlei internationale prijzen en met verschillende patenten.

De waterbedden van Bodytone en de Bodytone watermatrassen verschilden wél aanzienlijk van de andere waterbedmerken. Zowel naar model als naar opbouw van het waterbed zelf, gebruikten zij nogal eigen systemen. De productie van Bodytone waterbedden en van Bodytone watermatrassen is steeds in Boom gebleven De kantoren, de showroom en de administratieve diensten van Bodytone waterbedden waren de laatste jaren van hun bestaan verhuisd naar Edegem.

Lange tijd is er ook een bedrijfsshowroom geweest op de Boomse Steenweg langsheen de A12.
Deze bedrijfswinkel op de Boomsesteenweg in Aartselaar werd gesloten in 2019.

Bij Comfort Company in Puurs hebben wij bijna alle vervangonderdelen voor een Bodytone waterbed.

zoals bijvoorbeeld

  • Een nieuwe liner voor een Bodytone waterbed. (liner = beschermende kuip van folie gemaakt die eventueel lekwater moet opvangen);
  • Een nieuwe verwarming voor het Bodytone waterbed ter vervanging van hun K-exclusive;
  • Een nieuwe tijk voor een Bodytone waterbed (tijk = het dikke omhulsel in matrasstof al dan niet met ritsen);
  • Een nieuwe sokkel voor een Bodytone waterbed, al dan niet met schuifladen;
  • Een nieuwe watermatras voor een Bodytone waterbed. Hardside, softside, rechte boorden, schuine boorden.. Bij Comfort Company kan het allemaal;
  • Aangepaste onderhoudsproducten voor een Bodytone watermatras. Doordat Bodytone watermatrassen veelal vrij sterk gestabiliseerd waren, kunnen de meeste conditioners hiervoor niet gebruikt worden omdat hun werking en concentratie ontoereikend is. De conditioners die wij gebruiken, namelijk die van Ergo Top, zijn hiervoor wél geschikt. (Bel ons en wij sturen ze jou per post met een bijgevoegde factuur).

 

Wens je jouw Bodytone waterbed te renoveren met nieuwe onderdelen, of ben je toe aan een vervanging van een Bodytone watermatras? Neem dan contact op met ons.

Wij komen dan bij jou thuis langs om alles op te meten en om een bestek op te maken voor de vervanging van de desbetreffende onderdelen.

Kimberly, Andrew of Luc helpen je graag verder.

Health Mate Puurs

Een voorbeeld van een label van een Bodytone watermatras.

Een Bodytone softside waterbed met binnenin rechte boorden.
Een nieuwe watermatras moet uiteraard hetzelfde model hebben en dezelfde afmetingen.

Een doorsnede van een Bodytone watermatras met combinatie van fiberlagen en kunststoffen veren.

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen