5 tips om te recupereren na een zware dag

Recupa met dieperliggende sokkel met leuk hoofdbord

Wat een dag was je dat nu weer. Gisteren was het al niet veel beter. En de komende dagen wordt het mogelijk nog drukker. Opstaan en snel enkele mails verwerken. Lunchpakketten en tussendoortjes klaarmaken. Zorgen dat iedereen op tijd het huis uit raakt. Een haastig ontbijtje en vertrekken naar het werk. Nog voor je je bestemming bereikt staat je telefoon al roodgloeiend. Je bent al moe nog voor je dag begint. Je krijgt de tijd niet om te bekomen, want de volgende dag staat al voor de deur. Je zit vast in je vermoeidheid. Wacht niet tot dat deugddoende verlof er eindelijk is. Investeer elke dag in je welzijn. Volg deze 5 tips om te recupereren na een zware dag.

1. Slaap op een matras die jou ontspant.

Nachtrust doet wonderlijke dingen met een mens. Je lichaam gaat in stand-by. Je hartslag vertraagt. Je lichaamstemperatuur daalt. Je geest verwerkt de dag en gooit alle onnodige zorgen overboord. Je kan je voorstellen wat er gebeurt als je die nachtrust niet hebt. Je hoofd ontploft. Je lichaam gaat in stressmodus. Slaap is de beste manier om te recupereren na een zware dag. En een goede nachtrust krijg je alleen als je goed ligt. Gun jezelf de nachtrust die je verdient dankzij de juiste matras.

2. Ontdek het heilzame effect van een waterbed.

Ook water doet iets heel bijzonders met ons. Op het water drijven geeft een gelukzalig gevoel. Stel je voor dat je dit tijdens de nacht ervaart. Het waterbed neemt de vorm van je lichaam aan en geeft overal de perfecte hoeveelheid druk. In de winter kruip je onmiddellijk in een opgewarmd bed. In de zomer blijft je waterbed de hele nacht lang heerlijk fris. Verstoren allergieën je nachtrust? Dan is een watehttp://waterbedrbed zeker iets voor jou. Huisstofmijt of andere allergenen nestelen zich hier niet in.

3. Recupereer van je drukke dag in je Recupa bed.

Wil je echt volop inzetten op de beste nachtrust? Ga dan voor een Recupa bed. Net onder het oppervlak van de matras zit een op maat aangepaste laag met gel. Na een analyse van je drukpunten krijg je zo je volledig op maat gemaakt bed. Je ervaart dezelfde aangename temperatuur als bij een waterbed. En de pasvorm is nóg beter.

4. Vergeet je zorgen in de massagezetel.

Elke dag een massage krijgen. Klinkt zalig, toch? Met de massagezetel geniet je na je zware dag van volledige ontspanning. Je spieren komen los. De pijntjes verdwijnen. De vrijgekomen endorfines doen je zweven. En de serotonine bezorgt je een fantastische nachtrust. Je bent ‘s morgens terug in topvorm. Laat die drukke dag maar komen.

5. Kom tot rust in de infraroodcabine.

Wacht niet op een zeldzaam dagje wellness om je te ontspannen. Een infraroodcabine is compact, instant afgewerkt en ongelofelijk heilzaam. Infrarood gaat je lichaam van binnenuit opwarmen. Ook hierbij stromen de gelukshormonen door je lichaam. Je zet de stress van je af en slaapt zalig. Je bent fysiek en mentaal klaar om er weer tegenaan te gaan.

Ga langs bij Comfort Company voor een leven in topvorm.

DOWNLOAD het ultieme handboek om te slapen als een roosje en kom eindelijk te weten hoe je beter kan slapen